Om klubbarna

Halmstad IBK

Halmstad IBK

  • Not Available
  • Not Available
  • Not Available

Halmstad Innebandyklubb är en förening för alla som vill träna och spela innebandy. Klubben har idag över 400 medlemmar och erbjuder allt från innebandyskola och motionsinnebandy för alla åldrar till elitsatsande seniorer.
Vårt herrlag spelar i division 2 och vi har även seniorer i division 3 och 4 ungdom.

Klubben har även ett rullstolsinnebandylag som deltar i sverigeserien och som har sikte på SM inom snar framtid.

Vi bedriver verksamhet i många av kommunens idrottshallar. Halmstad Arena är vår bas, men vi har även verksamhet i Örjanshallen och Hallägrahallen. Klubben hjälper även till att starta upp barngrupper i ytterligare områden.

Halmstad Innebandyklubb grundades 1989. Tre år senare startades det första pojklaget upp i föreningen och 1998 hade föreningen ett damlag. Damverksamheten gick spikrakt uppåt och år 2000 spelade damlaget i Elitserien, där man höll sig kvar till och med 2002, innan man drog sig ur på grund av ekonomiska problem. 2013 blev det en nystart för föreningen när den deltog i Svenska Innebandyförbundets föreningsutveckling. Sedan dess har medlemsantalet och antalet funktionärer närmare fördubblats.

Upcoming Events
Halmstad Arena
Fri, 08 Sep 17:00
Nu har du chansen att för första gången se atleterna i Arenakortsklubbarna göra upp mot varandra i de olika idrotterna.…
 
Halmstad Arena
Sun, 08 Oct 16:00
Hemmapremiär i Division 2 Halland för klubbens herrlag.
 
Halmstad Arena
Sun, 05 Nov 16:00
Efter en stark inledning på säsongen, med två segrar och en oavgjord, är det dags för Halmstad innebandyklubb att ta…