Toppmöte på söndag!

Efter en stark inledning på säsongen, med två segrar och en oavgjord, är det dags för Halmstad innebandyklubb att ta emot gästande Onsala IBK i seriens fjärde omgång. Matchen innebär en tidig seriefinal, då Onsala är etta i tabellen, medan Halmstad IBK ligger på tredje plats, men med en match mindre spelad än både Onsala och tvåan Särö, som Halmstad spelade oavgjort mot efter ett kvitteringsmål av Håkan Petersson med fyra sekunder kvar av ordinarie matchtid. Matchen slutade 6-6 efter förlängning.

Vid seger nu på söndag, 5:e november, går Halmstad IBK upp på förstaplats, trots samma antal poäng som Onsala, men med fördelen att vara obesegrade.

Njut inte bara av innebandy på hög nivå i denna toppmatch, utan även av klubbens välsorterade sortiment i kiosken, så kom i tid till Halmstad Arena, hall A2! 

Se fler inlägg nedan: